Finalitzada la campanya de la targeta identificadora de la deixalleria

Divendres, 5 d'agost de 2022 a les 13:42

Entre els dies 9 i 22 de juliol es van realitzar les actuacions de la campanya adreçada a incentivar l’ús de la deixalleria municipal que tenia com a finalitat promocionar la recollida selectiva de les fraccions minoritàries, les quals cal gestionar a través del servei de deixalleria.

L’objectiu principal d’aquesta campanya va ser lliurar una targeta identificadora de la deixalleria a cada habitatge mentre s’informava del nou servei. Aquesta targeta permet obtenir una bonificació en la taxa d’escombraries a tots els usuaris que facin un ús regular i correcte de la deixalleria.

Durant les dues setmanes que va durar la campanya, i gràcies a les diferents accions informatives realitzades —principalment en punts informatius itinerants en diferents zones del municipi, així com visites personalitzades als domicilis—, es van lliurar 672 targetes, que representen un 15% dels domicilis de Montbui.

Els domicilis que ja disposen de la targeta l’hauran d’ensenyar a l’operari a l’entrada de la deixalleria, cosa que servirà per quantificar el nombre d’aportacions anuals que realitza cada usuari i així poder-li aplicar la bonificació corresponent en la taxa d’escombraries.

Cal recordar que els usuaris que encara no disposen d’aquesta targeta poden recollir-la gratuïtament a l’Àrea de Medi Ambient del consistori de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui anima a tota la ciutadania a recollir la seva targeta amb el propòsit d’augmentar la recollida selectiva del municipi.

Horari de la deixalleria del mes d’agost
L'horari de la deixalleria municipal, ubicada al polígon Plans de la Tossa (parcel·la 54), durant el mes d'agost és de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Darrera actualització: 05.08.2022 | 13:38