Èxit de participació a la Festa de la Tardor de la Tossa

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 11:15

En un diumenge on el temps i la temperatura convidaven a gaudir de l’aire lliure, diverses persones es van acostar al cim de la Tossa per participar en les activitats que s’havien preparat per celebrar la Festa de la Tardor. 

La jornada va començar amb un itinerari botànic per conèixer la flora i plantes de l’entorn, guiat per Mercè Cartañà —biòloga, professora i il·lustradora científica— que va despertar molta curiositat i interès, i també es va realitzar un itinerari per fer una visita a l’església i Torre de Defensa recentment remodelada.

A partir de les 12 del migdia es va celebrar una missa dins l’església romànica, oficiada per mossèn Josep M. Pujol, que va girar entorn de la vida de les persones a la tardor, en convivència amb els canvis de la natura i amb l’espai de reflexió que convida aquesta estació.  El mossèn Aquileu de Ruanda va acompanyar la missa amb la música de l’orgue.

La Festa va finalitzar amb la inauguració de l’exposició de pintura 'Colors i natura' (tècnica amb acrílics), d’Anna Font Bosque, a la sala d’exposicions del Refugi de la Tossa. La inauguració de l’exposició, que es podrà veure tots els diumenges de 10.30 a 13.30 hores, va tenir molta assistència i interès i va comptar amb la presència de l’alcalde montbuienc, Jesús Miguel Juárez, la primera tinent d’alcalde, Coral Vázquez, la regidora de Cultura, Festes i Gent Gran, Sara Bergantiño i el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Ocupació i Seguretat Ciutadana, Jordi Bòria.

Aquesta festa tradicional de tardor ha estat organitzada per la Fundació La Tossa i ha comptat amb la col·laboració del Consorci La Tossa.  

Cal recordar que l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia sanitària.

Per estar al dia de les activitats de La Tossa, podeu seguir la pàgina de Facebook.

Darrera actualització: 28.10.2021 | 10:34

Imatges

 Èxit de participació a la Festa de la Tardor de la Tossa  Èxit de participació a la Festa de la Tardor de la Tossa  Èxit de participació a la Festa de la Tardor de la Tossa