Espectacle de màxim nivell amb el monologuista Sergio Fernández (El Monaguillo), que va omplir Mont-Àgora

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 11:25

El monologuista Sergio Fernández, més conegut com El Monaguillo arran de les seves intervencions televisives, va portar fins a Montbui divendres passat el seu monòleg “¿Solo lo veo yo?”, un espectacle ple de bon humor i diversió, que va fer les delícies de les gairebé 400 persones presents a la Sala Auditori Mont-Àgora.

El Monaguillo va protagonitzar el primer recital cultural que ha aconseguit omplir la sala gran de Mont-Àgora des de la irrupció de la pandèmia. Tot i que per primer cop en molts mesos no hi havia restriccions d’aforament, el públic va haver de dur en tot moment la mascareta.

El seu monòleg va permetre al públic participar del mateix espectacle, amb ocurrències i gags molt divertits, i sempre amb un ritme trepidant. El monologuista andalús, conegut pels seus papers com a actor i també per la seva presència al programa televisiu El hormiguero, va fer una actuació a Montbui per emmarcar.

D’altra banda, diumenge passat la Sala Auditori va acollir també una projecció de cinema familiar amb el film de Disney Cruella.  

Organitza aquest cicle de tardor #CulturaSegura la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Cinemes Mont-Àgora, Diverevent, Viu La Festa i Arc Multimèdia.

Darrera actualització: 28.10.2021 | 12:09