Es prepara el segon recital “Compás de Libertad”, homenatge a Ángel Morales “Papus"

Dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 16:25

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb la col·laboració de l’Ateneu del Pi i de nombroses persones del municipi montbuienc estan treballant en l’organització del segon homenatge a Ángel Morales “Papus”, que sota el lema “Compás de Libertad” tornarà a aplegar diferents mostres artístiques i musicals el proper dissabte 30 de setembre a la Plaça del Pare Matías del Barri del Pi.

 

“Compás de Libertad”, que es va celebrar la passada tardor amb èxit, torna enguany amb el mateix esperit popular i de reivindicació de la música i els artistes. Com ja va succeir en l’edició anterior, diversos grups i músics anoiencs recordaran la figura d’Ángel Morales, músic del barri del Pi montbuienc traspassat ara fa tres anys.

 

“Compás de Libertad” començarà a les 6 de la tarda. Hi intervindran el cantautor Cristian, els grups 2 Kats, Palomita de Pastora, Lumbre i també el músic Nick Corominas. No hi faltaran actuacions de persones del barri del Pi com Miguel, Luis, Javito, etc.

 

Cal remarcar que el recital musical “Compás de Libertad” canvia enguany de dia (l’any passat es va fer en diumenge, i aquest any serà en dissabte)

Darrera actualització: 20.09.2023 | 16:28