En marxa un nou curs escolar

Dimarts, 18 de setembre de 2018

Aquest passat dimecres va començar un nou curs a les escoles i a l’Institut de Montbui. El nou curs a educació infantil i Primària va començar a les escoles Montbou, Garcia Lorca i Antoni Gaudí, mentre que a l’Institut Montbui va començar un nou curs per als estudis de Secundària i Batxillerat. En total, prop de 1.200 alumnes cursaran el curs 2018-2019 als centres públics montbuiencs. Les escoles i l’Institut es van posar en marxa tot just una setmana després que comencés l’activitat a les Llars d’Infants Municipals.

Fonts municipals confirmen que l’inici de curs s’ha dut a terme amb tota normalitat, malgrat que en alguns casos es manté el període de matrícula oberta i s’estan produint –i es produiran- incorporacions d’alumnes durant aquest mateix mes de setembre.

Enguany s’han incorporat a la plantilla municipal dos nous conserges, que van aconseguir les seves places en un concurs-oposició realitzat aquest passat mes de juliol. Com explica l’Alcalde Teo Romero “vam voler garantir un inici de curs en les millors condicions, i amb aquestes places cobertes de conserge a les escoles, ja que eren necessàries. També des de la Brigada i els serveis municipals s’ha estat treballant durant els mesos d’estiu en diferents obres de manteniment dels centres educatius. Des de Montbui apostem per l’educació pública i de qualitat, i volem continuar-hi esmerçant aquells recursos que siguin necessaris”

Cal recordar que Montbui garanteix una educació pública i de qualitat per a tots els infants del municipi entre els 4 mesos i els 18 anys, en un trajecte educatiu que engloba les Llars d’Infants Municipals (per als més menuts, de 0-3 anys), les escoles del municipi depenents de la Generalitat de Catalunya (infants de 3-12 anys) i l’Institut, també depenent del Departament d’Ensenyament (ESO per a nois i noies de 12 a 16 anys i Batxillerat per als joves de 16 a 18 anys).

Darrera actualització: 18.09.2018 | 13:38