Els veïns i veïnes del carrer Sant Jaume ja tenen connexió directa amb el carrer la Tossa i l'eix de la Mercè

Dimarts, 14 de de desembre de 2021 a les 13:50

Les obres de perllongació dels carrers Sant Jaume i la Tossa ja són història i el passat 14 de desembre es va obrir la via a la circulació.

Es compleix així una actuació fonamental per millorar la connectivitat en un dels àmbits del Nucli Urbà més densament poblat i, de pas, es desfà un cul-de-sac històric que dificultava les comunicacions interiors. 

L’actuació finalitzada permet ara als veïns i veïnes del carrer Sant Jaume disposar d’un enllaç directe amb l’eix de la Mercè, a través del carrer la Tossa. Fins ara els veïns i veïnes del carrer Sant Jaume només podien dirigir-se cap a la carretera de Valls i havien de fer una gran volta si volien connectar amb l’eix de la Mercè.

Els treballs van anar a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino i van permetre una reforma completa d’un espai que superava els 1.000 metres quadrats.

El projecte ha inclòs el canvi de paviments i voreres existents. També es va fer una obertura del vial i es van excavar rases per construir una nova instal·lació elèctrica. Així mateix, la remodelació va permetre guanyar una petita zona lúdica, amb aparcament de vehicles.

El projecte ha representat una inversió total de 114.708 euros.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 14:09

Imatges

S'obre la circulació al carrer La Tossa amb el carrer Sant Jaume S'obre la circulació al carrer La Tossa amb el carrer Sant Jaume S'obre la circulació al carrer La Tossa amb el carrer Sant Jaume