El Va Parir Tour va ser el colofó d'una gran Setmana Jove

Divendres, 15 de de juliol de 2022 a les 10:15

Montbui va celebrar entre el 4 i el 10 de juliol la Setmana Jove, conjunt d'activitats adreçades al jovent del municipi, que va gaudir de valent amb nombroses propostes lúdiques, festives, culturals i de sensibilització. La gran activitat de la Setmana Jove va ser sens dubte el Va Parir Tour, la gira musical estiuenca de Ràdio Flaixbac, que va fer les delícies dels joves i no tan joves amb una espectacular sessió musical celebrada al pati de l'Institut Montbui fins a les 3 de la matinada. Els locutors i DJ més coneguts de l'emissora van protagonitzar una sessió musical de quatre hores amb un públic montbuienc i també d'altres municipis de la conurbació. Cal remarcar que durant l'activitat va ser-hi present un punt lila i un punt d’informació sobre salut i consum en espais d’oci.

El Va Parir Tour es va desenvolupar sense incidències remarcables i va comptar amb una participació d’unes 1.300 persones. De forma prèvia al Va Parir Tour el grup Drac i Diables de Montbui va fer un correfoc estàtic entre el carrer La Mercè i l'amfiteatre del Passeig Catalunya, que va fer les delícies de grans i petits.

La Setmana Jove va incloure també un debat obert amb Soundous Said, amb interessants experiències personals d'aquesta jove procedent de Líbia. També es van realitzar sessions de cinema a Mont-Àgora i també cinema a la fresca al Nucli Antic. D'igual manera es van realitzar campionats esportius de futbol sala i bàsquet 3x3 a Mont-aQua, una excursió al parc aquàtic Water World, i un escape room amb el títol "El tresor de Santa Margarida de Montbui".

Un altre dels plats forts de la Setmana Jove va tenir lloc el dissabte 9 de juliol a Mont-Àgora: per segon any consecutiu es va organitzar el Gaming Day, amb la participació de desenes de joves que van demostrar tot el seu talent jugant a diferents jocs com el FIFA, el Fortnite, el League of Legends i el Project Cars 2. L'activitat es va celebrar, pràcticament durant tot el dissabte, sota organització de TIC Anoia.

El mateix dissabte a la tarda, a Mont-Àgora es va organitzar una activitat de laser tag en equips de cinc participants. El mateix dia es va organitzar un bany nocturn a la piscina d’estiu.

Va finalitzar la Setmana Jove de Montbui diumenge amb una extreme race que es va fer a l’Estadi Municipal de Futbol i que va posar a prova l'habilitat i la tècnica física dels/les participants.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 10:11

Imatges

El Va Parir Tour va ser el colofó d'una gran Setmana Jove El Va Parir Tour va ser el colofó d'una gran Setmana Jove El Va Parir Tour va ser el colofó d'una gran Setmana Jove