El Va Parir Tour va ser el colofó d'una gran Setmana Jove

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 10:15

Montbui va celebrar entre el 4 i el 10 de juliol la Setmana Jove, conjunt d'activitats adreçades al jovent del municipi, que va gaudir de valent amb nombroses propostes lúdiques, festives, culturals i de sensibilització. La gran activitat de la Setmana Jove va ser sens dubte el Va Parir Tour, la gira musical estiuenca de Ràdio Flaixbac, que va fer les delícies dels joves i no tan joves amb una espectacular sessió musical celebrada al pati de l'Institut Montbui fins a les 3 de la matinada. Els locutors i DJ més coneguts de l'emissora van protagonitzar una sessió musical de quatre hores amb un públic montbuienc i també d'altres municipis de la conurbació. Cal remarcar que durant l'activitat va ser-hi present un punt lila i un punt d’informació sobre salut i consum en espais d’oci.

El Va Parir Tour es va desenvolupar sense incidències remarcables i va comptar amb una participació d’unes 1.300 persones. De forma prèvia al Va Parir Tour el grup Drac i Diables de Montbui va fer un correfoc estàtic entre el carrer La Mercè i l'amfiteatre del Passeig Catalunya, que va fer les delícies de grans i petits.

La Setmana Jove va incloure també un debat obert amb Soundous Said, amb interessants experiències personals d'aquesta jove procedent de Líbia. També es van realitzar sessions de cinema a Mont-Àgora i també cinema a la fresca al Nucli Antic. D'igual manera es van realitzar campionats esportius de futbol sala i bàsquet 3x3 a Mont-aQua, una excursió al parc aquàtic Water World, i un escape room amb el títol "El tresor de Santa Margarida de Montbui".

Un altre dels plats forts de la Setmana Jove va tenir lloc el dissabte 9 de juliol a Mont-Àgora: per segon any consecutiu es va organitzar el Gaming Day, amb la participació de desenes de joves que van demostrar tot el seu talent jugant a diferents jocs com el FIFA, el Fortnite, el League of Legends i el Project Cars 2. L'activitat es va celebrar, pràcticament durant tot el dissabte, sota organització de TIC Anoia.

El mateix dissabte a la tarda, a Mont-Àgora es va organitzar una activitat de laser tag en equips de cinc participants. El mateix dia es va organitzar un bany nocturn a la piscina d’estiu.

Va finalitzar la Setmana Jove de Montbui diumenge amb una extreme race que es va fer a l’Estadi Municipal de Futbol i que va posar a prova l'habilitat i la tècnica física dels/les participants.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 10:11

Imatges