El meteoròleg Francesc Mauri va parlar sobre sostenibilitat en una xerrada a Mont-Àgora

Divendres, 13 de de maig de 2022 a les 09:25

El passat dimecres 4 de maig va tenir lloc a Mont-Àgora una jornada informativa sobre els residus i la influència de la seva gestió en el canvi climàtic, a càrrec del conegut meteoròleg Francesc Mauri. Durant l’acte també hi van intervenir el regidor de Medi Ambient montbuienc, Adrià Castelltort, i la tècnica municipal Ana Hidalgo.

Durant la seva ponència, Mauri va assenyalar que “les nostres actuacions estan fent accelerar molt el canvi climàtic”. Mauri va explicar que “és determinant l’acció de l’home per entendre aquests canvis, que poden tenir greus conseqüències”. Per minimitzar-les, el meteoròleg proposa "fer servir energia neta, reduir l'ús del transport privat, reciclar i no generar residus".

Exposició 'Reduïm residus', a Mont-Àgora
Fins al 16 de maig es pot veure a l’Espai de les Arts i el Coneixement Mont-Àgora la mostra 'Reduïm residus'. L'exposició mostra als visitants les característiques i la importància de la gestió dels residus amb l'objectiu d’afavorir i incrementar la participació de la ciutadania en la presa de decisions ambientals. 

Creada per la Gerència de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, s'adreça al públic escolar (cicle mitjà i superior d’educació primària, Educació Secundària Obligatòria i postobligatòria i nivells equivalents) i al públic general.

Darrera actualització: 13.05.2022 | 09:14

Imatges

L'exposició 'Reduïm residus' es podrà veure fins al 16 de maig