El comerç montbuienc també educa

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 13:30

Durant els darrers dies la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) ha organitzat unes jornades amb els alumnes de primer de batxillerat de l’Institut Montbui, perquè aquests puguin visitar diferents comerços montbuiencs.

El passat dijous 14 d’octubre es va presentar aquesta iniciativa al mateix centre. El dilluns 18 els alumnes van poder visitar la fruiteria Cal Lluís, la gestoria i l’autoescola Cid i la carnisseria Cal Pepe, mentre que el dimecres 20 els alumnes de l’Institut Montbui han pogut visitar la botiga de roba Gonzalo, la perruqueria Cabells i el centre de formació en teràpies Therana.

Durant les visites als establiments comercials els alumnes s'endinsen al comerç de proximitat, la sostenibilitat, els models d’empresa, la mobilitat, però sobretot els alumnes gaudeixen del comerç del municipi personalment.

Els alumnes poden experimentar en primera persona totes les virtuts i els avantatges que té el comerç presencial en comparació al comerç electrònic.

Les activitats han estat dissenyades per la Unió d'establiments de Montbui (UEM) en col·laboració amb l’equip de direcció de l’Institut Montbui encapçalat per Eva Raich i per la professora de l’assignatura d’economia Rosa Langa.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 11:31

Imatges

El comerç montbuienc també educa El comerç montbuienc també educa