Diumenge torna el Passatge del Terror a Montbui

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 10:00

Diumenge 31 d'octubre s'iniciarà l'esperat i espectacular catorzè Passatge del Terror de Montbui. L’antiga nau de Calçats Ferrer, actualment magatzem municipal, tornarà a acollir el Passatge, activitat que es recupera després de no haver-se pogut celebrar durant el 2020 per la pandèmia de covid-19.

A partir de les 7 de la tarda obrirà portes un Passatge del Terror que promet emocions fortes fins ben entrada la matinada. Enguany el títol del Passatge és “Gran Hotel: Christmas Edition”, on es presenta una edició amb protagonistes d’allò més singulars i que tindran relació amb les tradicionals festes nadalenques. Per xarxes socials s’ha publicitat un petit tràiler del Passatge, que promet emocions fortes.

Des de l’organització expliquen que serà un Passatge que no deixarà indiferents als assistents, que podran gaudir d’un terrorífic circuit ple de personatges i escenes de por.

Com és habitual, el Passatge del Terror de Montbui és possible per la dedicació incansable de desenes de col·laboradors, que estan dedicant-hi moltes hores per tal que diumenge sigui tot un èxit.

Des de l’organització recorden que hi haurà voluntaris de protecció civil i diferents persones vetllant per la seguretat a diferents nivells: tant en els accessos, com dins del mateix recinte, ubicat a tocar de l’amfiteatre del Passeig Catalunya, per on es canalitzarà l’accés del públic.

El preu de l’entrada per gaudir del Passatge del Terror és un euro. Organitza aquesta activitat l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Halloween infantil a Mont-Àgora

I si els més grans tenen assegurat l’espectacle de terror, els montbuiencs més menuts podran gaudir amb el Halloween Infantil que s’organitzarà a Mont-Àgora. A més de poder jugar a “truco o trato”, els infants de Montbui podran anar disfressats a veure la projecció de la pel·lícula d’animació infantil Coco, diumenge a partir de les cinc de la tarda.

Aquesta activitat és organitzada per l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa i l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 09:53

Imatges

Halloween infantil