Disputat l'Open de Barcelona de patinatge artístic a Can Passanals

Dilluns, 2 de de maig de 2022 a les 14:50

El passat dissabte 30 abril es va disputar al pavelló Can Passanals l’Open de Barcelona —nivell avançat 8, 9 i 10— de patinatge artístic. Organitzat per l’Hoquei Club Montbui, l'acte va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Montbui, Joel Serrano.

En l'esdeveniment van participar 66 patinadors i patinadores de diferents clubs de Catalunya aportant qualitat i grans moments en la competició. En aquesta línia, les patinadores i el patinador de l'Hoquei Club Montbui van defensar molt bé el seu disc demostrant les grans millores que estan tenint dia a dia gràcies a la bona execució de cada disc. Es van obtenir dos podis gràcies a Aina Andreu (3a posició en nivell 8 sènior) i Víctor Tamargo (3a posició en nivell 8 cadet masculí).

Cal destacar també la gran actuació d’Anna Fernandez en nivell 8 cadet femení amb el seu disc de Wonder Woman i la gran defensa d’Ivet Luque del seu disc nivell 8 infantil que va quedar en 4a posició, clausurant l’esdeveniment amb gran ovació del públic present.

Darrera actualització: 02.05.2022 | 14:53