Dimarts 16: Docs del mes a Mont-Àgora, 'Lobster Soup', documental candidat als premis Goya

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 11:40

El pròxim dimarts 16 de novembre, a partir de les 7 de la tarda, es projectarà a la sala petita Mont-Àgora Lobster Soup, un documental realitzat per Pepe Andreu i Rafa Molés. El film, que va guanyar la quarta edició virtual del Festival Internacional de Cinema Documental de València DocsValència (2020), és un dels candidats a guanyar els Premis Goya 2022.

Produït per Suica Films en coproducció amb Islàndia i Lituània, Lobster Soup és un documental sobre el cafè Bryggjan en un remot poble pesquer d'Islàndia. Allà es reuneixen vells pescadors i es prepara una excel·lent sopa de llagosta que atrau l'atenció dels turistes. L'èxit d'aquest plat serà la perdició del local. Lobster Soup reflexiona sobre la fascinació per l'exòtic i sobre els efectes del turisme.

El film va prendre forma i es va desenvolupar al laboratori de creació i desenvolupament DocsLab del festival DocsValència. Amb ajudes a la producció de l'Institut Valencià de Cultura, ha tingut una impressionant trajectòria internacional a més de 18 festivals.

Aquest documental es podrà veure, com és habitual, amb entrada lliure i gratuïta.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 12:30