Des d’avui dimecres i fins divendres es poden fer les preinscripcions als cursos i tallers culturals

Dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 16:35

Des d’aquest dimecres dia 20 i fins al divendres 22 de setembre, a Mont-Àgora, es podran fer les inscripcions per als cursets i tallers que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de cara al darrer trimestre d’aquest any.

 

La gran majoria d’aquestes activitats es realitzaran a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora, tot i que el Centre de Serveis del Nucli Antic també n’acollirà algunes. El Centre Cívic i Cultural La Vinícola serà l’espai on es faran dos tallers de sardanes (un per a adults i un per a nens) i també un taller de risoteràpia.

 

Entre els cursets que es poden realitzar hi ha els adreçats especialment a gent gran entre els que sobresurten els de “Patchwork”, pintura, “labores”, balls de saló, alfabetització (dos nivells), el taller de moviment “En forma” i també com a novetat, la Coral de Gent Gran “Supersingles” (a càrrec de l’entitat Haz Ruido Montbui).

 

Pel que fa a l’apartat general dels tallers i cursets, s’ofereixen cursets d’anglès avançat, sevillanes, flamenc, teatre per a adults, violí, ball llatí I, ball llatí II, pilates, anglès per a viatgers nivell mig, anglès per a viatgers, scrapbooking i cartonatge, l’activitat “Mou-te” i curs de Ioga (es faran tant en el Nucli Antic com en el Nucli Urbà). També s’oferta un curs de meditació i relaxació, diferents tallers de country de nivell mitjà i avançat i cursos de Fit Gipsy.

 

D’igual manera, també es poden realitzar dos cursos de formació d’actors i actrius amateurs per realitzar obres de teatre musical: “Una navidad encantada” i adaptació de “El Rey León” i un altre curs de dansa urbana (a càrrec de l’entitat Haz Ruido Montbui).

 

També s’ofereix la possibilitat, des de l’entitat Haz Ruido Montbui, de formar una coral d’adults, també una coral de cant modern juvenil i una escola de monòlegs.

 

Les inscripcions als Tallers i Cursets es podran fer fins aquest divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 20 a Mont-Àgora. Hi ha places limitades. El pagament s’haurà de fer amb targeta. Hi haurà una bonificació del 50 per cent de la taxa per a jubilats i pensionistes, persones en situació d’atur i persones amb diversitat funcional (discapacitat igual o superior al 33 per cent) -els cursets adreçats a Gent Gran ja tenen un preu reduït i, per tant, no tenen bonificació extra.

 

Per tal d’inscriure’s als cursets i tallers caldrà portar el DNI original i fotocòpia i qualsevol document que acrediti que se li pugui aplicar la bonificació.

 

Val a dir que l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora romandrà tancat els dies 12, 13 i 14 d’octubre i els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre. Aquests dies no hi haurà cursos.

Darrera actualització: 20.09.2023 | 16:18