Del 30 de maig al 8 de juny Montbui celebra una nova edició de la Setmana de les Arts

Dimecres, 1 de de juny de 2022 a les 10:45

Montbui impulsarà la creativitat dels seus alumnes amb una nova edició de la Setmana de les Arts. Entre els dies 30 de maig i el 8 de juny l'alumnat dels centres educatius de Montbui participarà en nombroses activitats que tenen com a prioritat la difusió de les arts creatives.

El passat dilluns 30 de maig van començar les activitats a la Sala Petita Mont-Àgora amb l’espectacle infantil de petit format “Trifulgues del sol i la lluna”, de Rah-mon Roma, dirigit a l'alumnat de P2 de les llars d’infants montbuienques. Així mateix, el dimecres 1 de juny el mateix Rah-mon Roma va portar fins a la Sala Auditori Mont-Àgora l’espectacle “Contes d’instruments del món”, activitat adreçada a alumnes de P3, P4 i P5 de les escoles montbuienques.

Les propostes continuaran el dijous 2 de juny amb l’activitat “Postal de retrobament”, que es farà a Mont-Àgora i hi participaran conjuntament els alumnes de sisè de primària de les escoles i l’Institut Montbui. A més, el divendres 3 i el dissabte 4 de juny a partir de les 7 de la tarda s’organitzarà una representació de teatre a càrrec dels alumnes de l’Institut Montbui. L’obra representada en aquesta ocasió serà “Els misteris dels deu desconeguts”.

Les activitats de la Setmana de les Arts continuaran el dimarts 7 de juny. A partir dles 10 del matí, a la Sala Petita Mont-Àgora es farà el taller “Els colors que ens emocionen”, adreçat als alumnes de 3r de primària. El mateix dia 7, però a la Sala Auditori, els alumnes de 5è de primària de les escoles montbuienques duran a terme l’activitat “Fem Teatre”. A les 10 del matí hi participaran els alumnes de l’Escola Antoni Gaudí, a les 11 els de l’Escola Montbou, i a les 12 els de l’Escola García Lorca.

També el dimarts 7, però a partir de les sis de la tarda, es durà a terme a la Sala Auditori Mont-Àgora l’espectacle/monòleg de Víctor Parrado “Qui riu poc riu a mitges”, adreçat a la comunitat educativa.

Finalitzarà la Setmana de les Arts de Montbui el dimecres 8 de juny amb un concert de violins, violoncels, el grup Ara. Art. Orquestra de vent i la Coral Institut Montbui. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de les escoles de primària i de l’Institut Montbui, començarà a dos quarts de 12 del migdia i es farà a la Sala Auditori Mont-Àgora.

La Setmana de les Arts és organitzada per la regidoria d’Educació de l’ajuntament montbuienc; les llars d'infants l’Estel Santa Anna i Montxic; les escoles García Lorca, Antoni Gaudí i Montbou, i l'Institut Montbui. Les activitats tenen el suport i la col·laboració econòmica de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 17:03