Del 2 al 7 de maig, Setmana del Comerç de Montbui

Dijous, 28 de d’abril de 2022 a les 09:15

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) organitzen del 2 al 7 de maig una nova edició de la Setmana del Comerç, conjunt d’activitats que volen fer valdre i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància del comerç de proximitat.

Durant tota la setmana es duran a terme diferents propostes com l’activitat “Logo amagat”, el qual es podrà trobar a les botigues de la UEM, caldrà escanejar el codi QR, omplir el formulari i guanyar diferents premis. 

També es podrà participar en l’activitat “Entra, compra i recicla”. Els establiments de la UEM t’animen a reciclar, per això els clients que vagin als comerços de la UEM rebran un obsequi. De la mateixa manera, es farà una plantada d’arbres del comerç montbuienc. Durant tota la setmana, cada establiment lluirà un arbre autòcton, el qual es plantarà després de la Setmana del Comerç.

Xerrada de l’empresari Emilio Duró, un dels plats forts 
El dijous 5 de maig, a partir de les 8 del vespre, tindrà lloc un dels plats forts d’aquesta Setmana del Comerç, la xerrada de l’empresari, assessor i emprenedor multidisciplinari Emilio Duró.

Duró és un prestigiós empresari que treballa des de fa més de trenta anys com a consultor, assessor i formador d'importants corporacions multinacionals. És membre de diversos consells d'administració i ha estat directiu de diferents organitzacions. El seu reconeixement en el món empresarial es va consolidar gràcies a la seva labor pedagògica a través de seminaris com el que impartirà a Montbui el proper 5 de maig. Els eixos de les seves reflexions parteixen de la importància de la innovació i la capacitat constant d'aprendre.

La xerrada de Duró es farà a la Sala Auditori Mont-Àgora, durarà 90 minuts, i requereix inscripció prèvia a l’enllaç bit.ly/duroemilio.

Escape commerce: “Desactiva la bomba”, el 7 de maig
El dissabte 7 de maig, a la carpa de la UEM de la Fira Sostenible, es farà la divertida activitat grupal “Desactiva la bomba”, un escape commerce organitzat per l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, la Unió d'Establiments de Montbui i Diverevent. Per participar-hi cal inscriure’s abans del 5 de maig, per grups de màxim sis persones, a unioestablimentsmontbui@gmail.com o al 698 94 92 81.

Els grups participants hauran de seguir i entendre diferents pistes per poder acabar desactivant un divertit artefacte. Els premis pels guanyadors s’hauran de triar entre un altaveu Sony SRS-XB43, una entrada per Humor Amarillo o Scape Room Red Ribbon o vals de compra per gastar en els establiments de la UEM amb valor de 200 euros.

Darrera actualització: 28.04.2022 | 09:49

Imatges

Montbui celebrarà del 2 al 7 de maig la Setmana del Comerç Montbui celebrarà del 2 al 7 de maig la Setmana del Comerç