David Fernández porta aquest dissabte fins a Mont-Àgora el seu monòleg d'humor "No estoy bien"

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 14:00

El pròxim dissabte 18 de novembre a partir de les 7 de la tarda l'actor, músic i monologuista igualadí David Fernández actuarà a Santa Margarida de Montbui amb el seu espectacle/monòleg "No estoy bien".

David Fernández portarà fins a la Sala Auditori Mont-Àgora el seu primer espectacle d’humor en solitari, en el que demostra la seva versió més polifacètica i divertida en un monòleg que ha tingut molt bona acceptació durant la temporada teatral a Barcelona.

Podeu adquirir les entrades per veure “No estoy bien” al preu de 10 euros a la web www.montagora.com

Cal recordar que David Fernández és un polifacètic artista, arxiconegut per les seves intervencions cinematogràfiques, teatrals i televisives així com per donar vida al personatge-músic Rodolfo Chikilicuatre, amb qui va popularitzar el tema “Baila el chiki chiki”, cançó amb què va participar en el festival d’Eurovisió 2008. L’actor i humorista igualadí va començar a TV3 i va continuar treballant amb l’equip d’Andreu Buenafuente, on va destacar des de l’inici. També ha participat a nombroses sèries i pel·lícules, i a programes de televisió com “Tu cara me suena”, “MasterChef Celebrity”, entre d’altres.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 16:43