Darrers dies per accedir a la convocatòria d'ajuts a l'estudi adreçada a universitaris, universitàries i estudiants de cicles formatius de grau mitjà i superior, que cursin els seus estudis en centres ubicats a més de 30 quilòmetres de Montbui

Dijous, 23 de març de 2023

Tota la informació del tràmit AQUÍ

 

Fins el proper dimarts 28 de març està obert el termini de lliurament de sol·licituds de la Convocatòria d’Ajuts Municipals per a estudiants universitaris i per a alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior que cursin els seus estudis a més de 30 quilòmetres de distància del municipi.

Els requisits principals per poder accedir a aquesta convocatòria són tenir menys de 26 anys en el moment de fer la sol·licitud o superar aquesta edat sempre que s’acrediti estar en situació d’atur. També caldrà estar empadronat/da a Montbui de forma ininterrompuda amb una antelació mínima de dos anys, i estar matriculat i haver justificat el pagament de la matrícula i/o la seva exempció per al curs corresponent a l’any de la convocatòria en una de les opcions que s’especifiquen a les bases de la convocatòria.

Precisament a la web municipal es poden consultar tots els requisits, així com els documents que cal aportar amb la sol·licitud: imprès de sol·licitud, original i fotocòpia del DNI del sol·licitant, justificant de la matrícula, justificació del pagament de la matrícula, i les vostres dades personals.

L’Ajuntament ha reservat una partida de 30.000 euros adreçats als estudiants universitaris i de cicles del municipi que compleixin els requisits de la convocatòria.

Cal presentar les sol·licituds preferentment de forma telemàtica a través de la pàgina web municipal. També hi ha l’opció de fer el registre de documents de forma presencial a l’Ajuntament de Montbui (carretera de Valls, 57), de dilluns a dijous, de 9 a 18 hores, i els divendres de 9 a 15 hores.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 09:35