Continuen a bon ritme les obres de remodelació de la plaça de la Unió de Vistalegre

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 09:30

Continuen a bon ritme les obres de remodelació de la plaça de la Unió, un dels principals espais de lleure del barri de Vistalegre. Els treballs, que van començar el passat mes d'octubre i que van a càrrec de l'empresa Catalana d'Obres del Penedès, suposen una inversió de 221.104,12 euros.

Avui dia ja es pot veure el nou perfil d'aquest espai lúdic que s'està remodelant. La nova plaça de la Unió tindrà una zona de terrassa superior, la qual es destinarà a una pista de futbol. Aquesta zona tindrà paviment de sauló i quedarà separada respecte al carrer Jaén mitjançant un talús i una grada doble de pedra natural, fent d'element de contenció de terres. A la part superior del talús hi haurà una jardinera acompanyant la vorera superior amb arbustiva baixa i arbrat d'alineació nou. Aquest arbrat donarà ombra a la zona de grades.

Tot seguit es troba una zona de terrassa inferior, espai en el qual se situen els nous jocs infantils dins d'un sorral, tot respectant la retícula de moreres i plàtans existents. Aquesta zona també es contempla com a mirador del riu Anoia i la zona fluvial. I, per últim, la zona de connexió amb el Parc Fluvial de l'Anoia. Sense modificar la topografia existent, s'està adequant aquest camí, que dona accés a la plaça per les dues terrasses. Com que té un pendent variable i considerable, la connexió amb la plaça es farà mitjançant una cuneta verda contínua. En el punt més baix d'aquesta cuneta hi haurà uns dics de contenció per controlar la caiguda d'aigua. Estarà projectat amb una nova pavimentació de formigó a l'àcid d'ample m² constant. La resta de camí es pavimentarà amb una mescla de tot-u i sauló per evitar reguerons irregulars.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 09:18