Comença un cicle de contes amb mirada de gènere a les llars d’infants de la Conca d’Òdena

Dimecres, 4 de de maig de 2022 a les 11:00

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena ha organitzat per aquest mes de maig un cicle de contes amb mirada de gènere a les llars d’infants de la Conca d’Òdena. El cicle consistirà en 12 sessions de conta-contes a càrrec de Mònica Torra, amb el títol “Els dracs també ploren”, a les 12 llars municipals públiques.

Es tracta de contes pensats des de la mirada d’igualtat, que ajuden a trencar amb els estereotips de gènere i que acompanyen la infància des d’una perspectiva més lliure i respectuosa.

El cicle començarà el dia 9 de maig a les llars d’infants La Rosella, l’Espígol i el Rusc d’Igualada; continuarà el dia 10 a les llars d’infants Guerau de Jorba i la Quitxalla de Castellolí; el dia 11 arribarà a les llars de Vilanova del Camí: Baldufa i Molinet; l’endemà, 12 de maig, es faran les sessions a Òdena, a les llars Vailets i Avió de paper –al barri de Sant Pere–, el dia 13 a Santa Anna i l'Estel de Santa Margarida de Montbui; i finalment el dia 17 de maig a la llar d’infants Sol solet de La Pobla de Claramunt.

El cicle de contes amb mirada de gènere està organitzat i subvencionat des de l’Àrea d’Igualtat de gènere de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, en el marc del Programa de coeducació.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 10:55

Imatges

Comença un cicle de contes amb mirada de gènere a les llars d’infants de la Conca d’Òdena