Cinemes Mont-Àgora continua apostant per públics segmentats i especialitzats amb la nova programació

Divendres, 10 de de juny de 2022 a les 10:55

Cinemes Mont-Àgora, els cinemes de Santa Margarida de Montbui, han preparat per a aquesta setmana una programació per a públics molt diversos i segmentats.

Així, el dissabte 11 de juny, a partir de les sis de la tarda, es projectarà a Cinemes Mont-Àgora Harry Potter y la Orden del Fénix, pel·lícula que enguany compleix el seu 15è aniversari i que va ser la cinquena en ordre cronològic de la nissaga de Harry Potter. Aquesta sessió té un preu de 3 euros.

El diumenge 12 de juny, a partir de les sis de tarda, amb un preu de 6 euros, es podrà veure el film El miracle del pare Stu, que narra la història de Stuart Long, un boxejador convertit en sacerdot, i que va inspirar a moltes persones durant el seu viatge des de l’autodestrucció fins a la redempció.

En aquesta línia, el passat dijous 9 de juny a partir de les sis de la tarda es projectarà en l’apartat de “clàssics del cinema” Thelma y Louise, una road movie de 1991 dirigida per Ridley Scott i que va obtenir l'Oscar al millor guió original i el Globus d'Or al millor guió. Protagonitzada pel duet Geena Davis (Thelma) i Susan Sarandon (Louise) en els papers principals, el film explica com una excursió de cap de setmana de dues dones es transforma en una fugida a través dels Estats Units.

Cal recordar que totes les entrades per assistir a les sessions es podran adquirir a taquilla el mateix dia de les projeccions.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 10:56