Celebrada al Nucli Antic la primera Mostra de productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 10:20

La Plaça Major del Nucli Antic va lluir diumenge passat com en les millors ocasions, acollint la primera edició de la Mostra de productors del Parc Agrari de la Conca d'Òdena. L'activitat va comptar amb la participació de 17 productors locals, que van poder donar a conèixer i vendre els seus productes entre els/les assistents.

Durant tot el matí i fins ben avançat el migdia, els assistents van poder adquirir tiquets per consumir aliments originats a la Conca d’Òdena a la fira, i conèixer així els productes del Parc Agrari.

Malgrat que el matí va començar amb una temperatura un pèl freda, a partir de les onze del matí i durant les següents tres hores es va viure un gran ambient, amb centenars de persones visitant la mostra, entre elles les principals autoritats montbuienques, encapçalades per l'alcalde, Jesús Miguel Juárez.

Diferents productors van dur a terme xerrades on van explicar les especificitats d'alguns dels seus productes. Així, Ecomercaderet va encetar la jornada realitzant un taller de cuina amb productes de la Conca d'Òdena. Tot seguit, Albert Urgell va parlar sobre "l'elaboració artesanal de cervesa a partir de cereal propi" i seguidament Manel Badia va parlar sobre "com aprofitar l'aigua en ambients de secà".  

Van col·laborar en aquesta proposta el Parc Agrari, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Xarxa de Productes de la Terra.

Cal recordar que l’Associació de Productors de la Conca d’Òdena és un dels quatre nodes que formen el Parc Agrari de la Conca d'Òdena, juntament amb la restauració i el comerç, el sector turístic i l’administració local.

Darrera actualització: 28.10.2021 | 10:07

Imatges

Celebrada al Nucli Antic la primera Mostra de productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena Celebrada al Nucli Antic la primera Mostra de productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena