Campanya nadalenca i comerç de proximitat amb "Deixa't mimar"

Dimecres, 8 de desembre de 2021 a les 10:00

Amb l’arribada de les festes nadalenques arriba un dels moments de major impacte comercial de l’any, i des de la Unió d’Establiments de Montbui estan preparant aquesta campanya amb moltes ganes i agraint als clients la seva confiança. Des de la UEM organitzaren la proposta 'Deixa’t mimar', que inclou el sorteig de tres packs per a tres parelles, valorats en prop de 500 euros cadascun.

Aquests packs tenen tot el que és necessari per començar l’any 2022 de la millor manera. Inclouen roba i complements, massatge, estètica, perruqueria i alimentació.

El sorteig es farà entre totes les compres que es realitzin des d’aquest pròxim divendres (Black Friday), fins al 18 de desembre. Aquell mateix dia, coincidint amb el mercat nadalenc, es realitzarà el sorteig per conèixer les persones guanyadores.

I el 18 de desembre, Fira de Nadal

El pròxim dissabte 18 de desembre entre les 10 del matí i les 3 de la tarda tindrà lloc una nova edició de la Fira de Nadal de Montbui. 

Durant tota la matinal el centre comercial urbà (Bulevard) acollirà jocs infantils, un tió gegant, jocs de màgia, etc. També hi haurà paradetes d’entitats i d’artesans i comerços oberts per fer les compres nadalenques.

A més, durant aquell mateix matí es coneixerà el comerç guanyador del 10è Concurs d’Aparadors Nadalencs. Val a dir que qui ho desitgi podrà votar presencialment fins a les 12.30 hores.

Organitza la Fira de Nadal l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui a través de Montbui Comerç i el Departament de Promoció Econòmica i Comerç.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 12:11