Benestar, cultura i esport, amb les dones com a protagonistes per commemorar el 8-M

Divendres, 17 de març de 2023

Santa Margarida de Montbui, com a municipi integrant de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, està celebrant un seguit d’actes per commemorar el 8M Dia Internacional de les Dones.

El passat dimecres al vespre la Biblioteca Mont-Àgora acollia una sessió de biblioteràpia, la qual va anar a càrrec de Laura García, de “Booklife”.

Espectacles protagonitzats per dones van centrar l’oferta lúdico-cultural de Mont-Àgora durant el passat cap de setmana. Així, el dissabte Valeria Ros protagonitzava el seu espectacle “Mature”. A cop d’humor, la monoleguista basca va explicar tots els aspectes que havien marcat la seva vida: no saber dir que no, ensopegades amoroses, escapades i vivències divertides i la facilitat de trobar aspectes tòxics a la seva vida. “Mature”.

I l’endemà diumenge, l’obra de teatre “No me toques el cuento” va aconseguir treure una rialla rere una altra al públic assistent durant més d’una hora i quart de funció, amb un espectacle molt divertit, enginyós i original. Quatre princeses es rebel·len i exigeixen explicar l'altra cara del conte amb humor i originalitat a dojo.

 

També el passat diumenge es va celebrar una nova edició de la Cursa/Caminada "Dia Internacional de les Dones", organitzada per les regidories d'Esports i Igualtat de l'Ajuntament Santa Margarida de Montbui.

L'acte es va desenvolupar amb una temperatura excel·lent i amb un bon ambient entre tots i totes les participants, que van completar un recorregut de prop de 7 quiòmetres per l'espai verd montbuienc. Hi van prendre part més d’un centenar de persones, essent la millor participació d’aquesta activitat fins ara.

De forma prèvia a la sortida es va llegir un manifest reivindicatiu recordant l'efemèride del 8M, "Dia Internacional de les Dones".

Darrera actualització: 24.03.2023 | 09:36