BAN MUNICIPAL: Avís a la població per alerta de sequera

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 12:00

BAN MUNICIPAL dictat per l'Alcalde de Santa Margarida de Montbui Jesús Miguel Juárez, amb motiu de la situació de sequera

Atesa l’evolució dels indicadors de sequera que estableix el Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera, s’ha declarat l’entrada en estat de sequera hidrològica al municipi de Santa Margarida de Montbui i es dicten les següents mesures de gestió i de limitacions en el consum d’aigua:
1. El reg de jardins i zones verdes ha de fer-se només en horari de menor insolació (de 20 a 8 h).
2. El reg dels jardins particulars es pot realitzar, com a màxim, dos dies cada setmana. Els habitatges amb numeració parella o sense numeració poden regar els dimecres i els dissabtes, i els que tinguin numeració senar els dijous i els diumenges.
3. Resta prohibit l’ompliment total o parcial de fonts ornamentals, llacs artificials i altres elements d’ús estètic de l’aigua.
4. Es prohibeix la neteja de carrers, paviments, façanes i similars utilitzant mànegues d’aigua o altres sistemes que utilitzin una làmina d’aigua per arrossegar la brutícia.
5. Es prohibeix la utilització d’aigua per a l’eliminació de pols i matèria en suspensió de l’aire.
6. La utilització d’aigua per l’ompliment de piscines queda limitada al reompliment parcial de piscines que disposin d’un sistema de recirculació de l’aigua, el primer ompliment de piscines de nova construcció.

Darrera actualització: 22.10.2021 | 10:35