Arrenca la campanya de vacunació de la grip en adults

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 12:10

El passat 25 d'octubre va començar la campanya de vacunació contra la grip a Montbui. Com és costum arran de la pandèmia, caldrà demanar cita. Això es pot fer per internet o escanejant el codi QR del cartell adjunt, a través de l’aplicació La Meva Salut o bé trucant al telèfon del CAP de Santa Margarida de Montbui (93 801 73 00).

Aquesta campanya es realitzarà fins al 10 de novembre al CCC La Vinícola en horari de matí de 9.45 a 11 h i de 16.15 a 18 h. Els dies i torns disponibles actualment són 3, 4, 8 i 9 de novembre en torn de matí, i 3, 5 i 10 de novembre en torn de tarda. 

A partir del dia 11 de novembre les persones que desitgin vacunar-se de la grip hauran de demanar cita amb la seva infermera.  

La vacunació s’adreça a persones adultes, especialment dels grups de risc, i va a càrrec de l’Equip d’Atenció Primària del CAP.

Cal recordar que l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, la qual s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip, i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut. 

El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d'octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d'aquest període) i el seu efecte dura un any.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 09:53