Aquest dissabte, Festival d’Artesania de L’Anoia a Can Mercaderet (La Mallola)

Dijous, 8 de juny de 2023 a les 13:05

Aquest proper dissabte es durà a terme el Festival d’Artesania de l’Anoia, mostra de productes ecològics de quilòmetre zero, mercat d’artesania, música i performances, activitats infantils i tallers, begudes i menjars eco. El Festival d’Artesania de l’Anoia està organitzat conjuntament per La Tribu Anoia i Ecomercaderet, i té el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Entre les 10 del matí i dos quarts de tres de la tarda i entre dos quarts de cinc de la tarda i les nou del vespre s’organitzaran paradetes d’artesania, de menjar i beure. Durant tota la jornada s’organitzaran nombrosos tallers i tasts d’oficis artesans (torn de ferrisser, torn de fusta, enquadernació, llana feltrada, joieria, papiroflexia, treball en pell…).

Entre les 10 i les 11 del matí es farà una visita a les vaques i les gallines d’Ecomercaderet. Entre les 10.30 i les 11.30 hores es durà a terme un taller creatiu a càrrec d’Alícia Villavecchia. En aquest mateix horari es realitzarà un taller d’arracades amb paper japonés a càrrec de Later (taller a partir de 12 anys, i amb inscripció prèvia). Entre les 11.30 i les 12.30 hores s’organitzarà l’activitat de contacontes per a la mainada “Feres Ferotges”, a càrrec d’Anna Garcia.

També s’organitzarà un Taller de sabons de llana feltrada, entre les 12 del migdia i la 1 de la tarda, a càrrec de Flavia de Naturfelt (activitat amb inscripció prèvia). De 13 a 14 hores s’organitzarà un Taller de creació de braçalet de pell amb el nom estampat (a càrrec d’Artesania Antonia Martín). I també entre les 13 i les 14 hores tocarà la Mulla’t Band, un grup de 10 músics que faran ballar al ritme del Jazz i el Rock & Roll.

Les activitats continuaran en el torn de tarda. Entre les 16.30 i les 17.30 hores hores s’organitzarà un Taller de creació de braçalet de pell amb estampació del nom (a càrrec d’Artesania Antònia Martín). En aquest mateix horari es durà a terme una activitat de Pintatattoos de la mà d’Alícia Villavecchia.

Entre les 17 i les 21 hores es durà a terme una demostració i venda de pizzes de llarga fermentació, enfornades al forn de llenya d’Ecomercaderet. Activitat que anirà a càrrec del Forner artesà David Mena.

Entre les 17.30 i les 18.30 hores s’organitzarà un Taller de sabons de llana feltrada, a càrrec de Flavia de Naturfelt (amb inscripció prèvia). Entre les 18.30 i les 19.30 hores es farà l’espectacle familiar “La festa major de mitjonilàndia”, de la mà de Nurula i Piula, de la Companyia Nas de Cor.

I entre les 19.30 i les 21.00 hores finalitzarà la jornada amb una Jam musical oberta acompanyada de “Bodypainting” en directe de la mà de Sandra Estarrona.

Darrera actualització: 08.06.2023 | 12:43