Aquest dissabte, a la Fira de Nadal, votació presencial de "Montbui participa"

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 14:35

El dissabte 18 de desembre, entre les 10 i les 13 h, es realitzarà la jornada de votacions presencials dels dos processos participatius que s’estan organitzant actualment a Montbui sota el lema “Montbui Participa”. Des del 4 de desembre i fins dissabte es poden fer també les votacions per via telemàtica.

L’ajuntament montbuienc habilitarà, aprofitant la Fira de Nadal, dues urnes on podran votar les persones empadronades a Montbui a partir de 16 anys. 

Per una banda, la ciutadania podrà escollir com vol que es prioritzi una partida de 15.000 euros del pressupost municipal per a l’any 2022. Es vol que la ciutadania esculli l’ordre de realització entre aquests projectes: ubicació de càmeres de videovigilància a diferents espais i equipaments del municipi, inversió per millorar el mobiliari en parcs infantils del municipi i realització d’una zona d’esbarjo per a gossos (“pipican”).

Per altra banda, es vol que els veïns i veïnes de Montbui escullin la nova identitat corporativa de l’Ajuntament d’entre tres propostes diferents realitzades per empreses de disseny gràfic anoienques.

Des de l’Ajuntament montbuienc es vol treballar perquè durant l’any 2022, si les condicions sanitàries ho permeten, es pugui realitzar un procés participatiu complet i presencial d’elaboració de pressupostos participatius, amb aportacions de la ciutadania des de la fase inicial de presentació de les propostes.   

Aquests processos participatius compten amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, a través d’una subvenció de més de 4.800 euros concedida per a l’elaboració dels pressupostos participatius d’enguany.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 14:40