Ajuts municipals per a la realització d’activitats esportives per prevenir l’exclusió social, fins al 7 de novembre

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 12:25

Del 19 d'octubre al 7 de novembre es poden demanar els ajuts per fer activitats extraescolars esportives a les AMPA i a les entitats esportives de Montbui, unes beques que tenen com a finalitat combatre l'exclusió social i que s’adrecen a infants d’entre 3 i 17 anys.

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts municipals és ajudar a les famílies amb les despeses econòmiques derivades de la realització d’activitats esportives extraescolars en entitats esportives del municipi, i també s’inclouen les activitats extraescolars de càracter esportiu que puguin organitzar les AMPA del municipi durant l'any 2021.

La sol·licitud d'aquesta beca es podrà tramitar preferentment de forma telemàtica, o amb cita prèvia trucant al telèfon 93 803 47 35.

Aquests ajuts queden limitats a persones empadronades a Santa Margarida de Montbui i que compleixin els criteris de la convocatòria. Val a dir que aquesta línia exclou les activitats dels Casals d’estiu, les quals són objecte d’una altra convocatòria. 

A més, se subvencionen les activitats esportives de fora del municipi que siguin realitzades únicament per famílies amb infants amb necessitats educatives especials. 

Els ajuts atorgats es destinaran a reduir el cost de la quota periòdica de l'activitat esportiva que s'hagi realitzat durant el 2021 (de l'1 de gener a 31 de desembre de 2021). Es valoraran especialment aquelles situacions d’infants amb necessitats educatives especials i també contemplant l'esport com a mètode per prevenir el risc d'exclusió social.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 09:54