Activitats literàries a la Biblioteca Mont-Àgora

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 11:45

La Biblioteca Mont-Àgora proposa activitats relacionades amb la salut mental, ja que el passat 10 d'octubre va ser el Dia Mundial de la Salut Mental.

El dijous 14 d’octubre, a partir de les sis de la tarda, se celebrarà un primer taller de biblioteràpia amb recomanacions literàries per analitzar com la literatura ens pot ajudar a combatre la sensació d’angoixa, ansietat o por. Activitat gratuïta que anirà a càrrec de Laura Garcia (de Booklife). Requereix inscripció prèvia.

El dijous 28 d’octubre, a partir de les sis de la tarda, es durà a terme un segon taller de biblioteràpia sobre la superació i la resiliència per analitzar com la literatura ens pot ajudar a superar determinades situacions extremes per tornar al nostre estat habitual. Inscripcions gratuïtes a la Biblioteca Mont-Àgora.

Fins al 29 d’octubre es pot veure a la Biblioteca una mostra de literatura especialitzada sobre salut mental. Es tracta d’una mostra de documents de ficció i de no-ficció per sensibilitzar al públic sobre la forma de veure a les persones que pateixen problemes mentals.

Darrera actualització: 28.10.2021 | 11:39