54 joves montbuiencs rebran els ajuts municipals per a universitaris i estudiants de cicles corresponents al curs 2021-2022

Divendres, 17 de de juny de 2022 a les 00:00

Ja es coneix el resultat de la Convocatòria d’Ajuts Municipals per a estudiants universitaris i per a alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior que van cursar els seus estudis a més de 30 quilòmetres de distància del municipi durant el curs 2021-2022. En total es lliuraran 54 beques, 47 per a estudiants universitaris/àries i 7 per a estudiants de cicles formatius.

Cal destacar que els ajuts econòmics individuals varien en funció de la puntuació i dels barems establerts a la convocatòria. La quantitat global destinada a aquesta convocatòria ha estat de 30.000 euros.

Del total de 54 beques atorgades, en 40 casos els ajuts han estat de 650 euros per a cada estudiant. Hi ha també 14 beques de quantitats inferiors, sempre tenint en compte el grau de compliment de les bases.

Cal recordar que per accedir a aquests ajuts calia tenir menys de 26 anys en el moment de fer la sol·licitud o superar aquesta edat sempre que s’acredités estar en situació d’atur. També calia estar empadronat/da a Montbui de forma ininterrompuda amb una antelació mínima de dos anys, estar matriculat i haver justificat el pagament de la matrícula i/o la seva exempció per al curs corresponent a l’any de la convocatòria, entre d’altres.

Aquests ajuts promoguts per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui tenen com a objectiu estimular els estudis superiors entre els veïns i veïnes del municipi, especialment entre els més joves.

La finalitat de la línia d’ajuts ha estat contribuir a millorar l’educació dels estudiants de Montbui, per fer front a les despeses que comporta cursar aquests estudis fora de la població.

Durant els propers dies i setmanes es procedirà a fer el lliurament d’ajuts als estudiants montbuiencs, unes beques que corresponen al curs que tot just ara finalitzarà.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 10:41