4 de novembre: sessió participativa amb els veïns i veïnes del Nucli Antic per explicar el projecte de remodelació i millora del carrer i la plaça Major

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 12:00

El pròxim dijous 4 de novembre, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, tindrà lloc a l’Ateneu Cultural i Recreatiu una sessió participativa amb els veïns i veïnes del Nucli Antic per donar a conèixer i explicar el projecte de remodelació i millora del carrer Major i la plaça Major.

L’objectiu d’aquest projecte és reurbanitzar el carrer Major i la plaça Major, dos espais públics molt destacats del Nucli Antic, i pels quals es contempla una recuperació de l’espai públic funcional.

Entre altres aspectes, el projecte contempla l’ampliació de l’àmbit del carrer Major, inclòs el carrer Sant Magí, el soterrament dels serveis de tot l’àmbit d’actuació, la creació de places d’aparcament, etc.

Pel que fa a la plaça Major, es recuperarà aquest espai per a l’ús i el gaudi dels veïns i veïnes. Es mantindrà l’organització de l’espai per facilitar festes i celebracions.

El pressupost d’execució de la remodelació del carrer Major és de 338.416,37 euros, mentre que el pressupost d’execució de la remodelació de la plaça Major és de 361.565,52 euros. 

L’objectiu de la sessió és conèixer les aportacions de la ciutadania per tal de poder consensuar l’actuació final que es dugui a terme. 

En aquesta sessió hi prendran part responsables polítics i personal tècnic de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, així com l’empresa que ha redactat el projecte.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 09:50