34ª Cursa de l’Anoia i Campionat Comarcal de Curses d’Orientació, diumenge a la Tossa

Divendres, 8 de d’abril de 2022 a les 08:20

El diumenge 10 d’abril se celebrarà la 34a Cursa de l’Anoia i el Campionat Comarcal de Curses d’Orientació, competició emmarcada en els 70 Jocs Esportius Escolars de l’Anoia.

El certamen es disputarà al paratge de la Tossa de Montbui. El punt de trobada i centre de competició serà al mateix paratge. Des de l’organització recorden que l’aparcament a dalt del cim és molt limitat i, malgrat que a la part de dalt hi ha un petit pàrquing, els cotxes hauran d’aparcar per ordre d’arribada, seguint les indicacions de l’organització a la dreta de la carretera.

A partir de dos quarts de 10 del matí s’obrirà el centre de competició i inscripcions. A les 10 es donarà inici als circuits, i a partir de la una es tancarà l’arribada. A un quart de 2 de la tarda es realitzarà el lliurament de premis als guanyadors/es. 

Pel que fa a la cursa, es duran a terme dos circuits distància esprint per a cada categoria (menys categories escolars), sent molt important saber adaptar la nostra orientació i el nostre ritme a cada zona. El sistema de classificació serà la suma dels temps dels dos circuits, sent independent en quin ordre s’han fet.

L’organització anirà a càrrec del Consell Esportiu de l’Anoia, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, el Consorci a Tossa de Montbui, el Club Orientació Catalunya, la UEC Anoia, l'Escola Esportiva Igualada i la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 08:17