Realitzades les obres d’enderroc de l’antic edifici del Banc dels Aliments, dins el projecte de remodelació de la plaça Finisterre

Dijous, 28 de juliol de 2022 a les 10:15

Durant aquests darrers dies s'han dut a terme les obres d’enderroc de l’antic edifici del Banc d’Aliments, que es trobava ubicat a tocar de la plaça Finisterre. L'actuació s'integra en el projecte de remodelació, ampliació i millora de la plaça Finisterre i en l'avenç de la connexió pels vianants (passera) amb el pont de la Palanca.

La nova Plaça preveu mantenir la font en les seves característiques actuals i crear dos grans espais: una zona de jocs infantils de 250 metres quadrats i una zona de mirador cap al riu, també de 250 metres quadrats.

D’altra banda, es realitzarà un nou pas elevat per connectar la plaça Finisterre amb l’accés al pont de la Palanca del carrer del Pont. La passera actual es troba en una zona inundable, que tampoc és hàbil per a persones amb mobilitat reduïda, per les escales que cal superar. En la nova actuació es pretén fer un nou pas elevat de 80 metres de llargada i 2,5 m d’amplada, que enllaci la Plaça amb el carrer del Pont, amb un desnivell previst de l’entorn del 2%.

La intervenció urbanística al complet serà una realitat durant els propers mesos.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 13:27

Imatges