Continuen les obres de perllongació del carrer Sant Jaume amb el carrer La Tossa

Dilluns, 9 d'agost de 2021 a les 00:15

A finals de la tardor es preveu que estiguin finalitzades les obres de perllongació del carrer Sant Jaume amb el carrer La Tossa, actuació que garantirà la circulació de vianants i vehicles entre ambdós vials.

Les obres, que van a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino, permetran una reforma completa d’un espai que supera els 1.000 metres quadrats i que fins el moment era un cul de sac.

A més d’unir ambdós carrers, el projecte permetrà guanyar una petita zona lúdica, amb aparcament de vehicles.

Els treballs inclouen el canvi de paviments i voreres existents, l’apertura del vial, l’excavació de rases per fer possible una instal·lació elèctrica njova, la reposició de paviments i voreres, el desmuntatge de lluminàries existents i la col·locació de noves columnes d’enllumenat, així com la construcció de jardineres i l’ordenació de tota la zona.

El projecte representa una inversió total de 114.708 euros i, un cop realizat, permetrà millorar notablement les comunicacions en una de les zones més densament poblades del Nucli Urbà. Els veïns i veïnes dels carrers Sant Jaume i Sant Bartomeu podran tenir una connexió directa amb el carrer La Tossa i l’eix de La Mercè, quan fins ara únicament podien continuar cap a la carretera de Valls.

Darrera actualització: 11.08.2021 | 12:24