Un gran concert de Roberto Lucha i Fran Valenzuela, exitós inici del cicle cultural "Comença l'espectacle"

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:30

Dissabte va ser un dia especial a Mont-Àgora. El gran centre de la cultura de Montbui va lluir una de les seves millors nits amb l’estrena del cicle cultural “Comença l’espectacle”.

El doble concert dels cantants melòdics Roberto Lucha i Fran Valenzuela va aplegar un centenar de persones a la sala auditori, en el que suposava la primera activitat cultural presencial amb públic celebrada en aquest any 2021, marcat per les restriccions per la pandèmia de covid-19.

Amb un compliment estricte dels protocols sanitaris contra la Covid-19, la #culturasegura va tornar a ser protagonista. Els assistents van complir totes les mesures: mascareta obligatòria, presa de temperatura, ús de gel hidroalcohòlic, control d’accessos a l’entrada i la sortida i signatura de declaració autorresponsable.

El concert de Roberto Lucha i Fran Valenzuela va permetre gaudir amb dues veus melòdiques de gran nivell. D’una banda, el cantant local Roberto Lucha va mostrar algunes de les millors peces del seu repertori. I de l’altra Fran Valenzuela, cantant de Granada resident a Madrid i finalista del concurs televisiu “Tu cara no me suena todavía”, va interpretar un seguit dels temes més coneguts i destacats d’Alejandro Sanz, repassant la seva trajectòria musical. Durant més de dues hores d’espectacle el públic va poder gaudir amb el talent d’ambdós artistes.

L’activitat va comptar amb el suport de Viu la festa.

El programa “Comença l’espectacle” continua apostant per importants activitats artístiques

Després del concert de dissabte passat de Roberto Lucha i Fran Valenzuela, des de la regidoria de Cultura de l’ajuntament montbuienc es continuen ultimant les tasques d’organització de dues nives activitats pel cap de setmana del 24 i 25 d’abril.

Així, el dissabte 24 d’abril tindrà lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora l’espectacle teatral del grup de versions Hotel Cochambre, que presentaran a la sala gran de Mont-Àgora el seu show “Excupidos”. Les entrades per a aquest espectacle té un preu de 5 euros, i es poden adquirir a www.reservaentradas.com

El diumenge 25 d’abril a partir de les 12 del migdia serà el torn de Dàmaris Gelabert, que portarà fins a Montbui el seu “Concert en família per a famílies”, un espectacle pel qual ja s’han exhaurit les entrades.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 12:19

Imatges

Comença l'espectacle amb Fran Valenzuela Comença l'espectacle a Montbui