Oberta la convocatòria als premis d'excel·lència esportiva (temporada 2019-2020)

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 00:30

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la regidoria d’Esports, ha convocat els primers Premis d’Excel·lència esportiva per als esportistes de Santa Margarida de Montbui, tant d’esports individuals com també integrants d’un equip. Aquests premis corresponen a la temporada 2019-2020.

Per poder optar a aquests premis cal estar empadronat/da a Montbui, com a mínim en els últims 2 anys, de forma continuada. També cal ser titular de llicència esportiva durant la temporada 2019-2020 i cal haver participat en competicions oficials i federades de categoria absoluta. Tenint en compte l’excepcionalitat de la pandèmia de covid-19 es consideraran tant competicions realitzades durant l’any 2019 com també les que s’hagin pogut fer durant el 2020.

Es podran presentar les instàncies de forma electrònica o presencial a partir d’aquest divendres 14 de maig, i fins el proper 12 de juny.

Per fer possible la tramitació electrònica, s’habilitarà un tràmit específic a la seu electrònica de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

També es podrà fer de forma presencial al registre d’entrada de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Les bases d’aquests premis estableixen que es lliuraran un màxim de 10 premis de 400 euros per a cadascuna de les 10 primeres persones amb més puntuació, de conformitat a uns barems on es valora la participació als campionats/tornejos mundials, europeus, o estatals, el reconeixement a la Gala de l’Esport de Montbui, i els desplaçaments a competicions estatals entre d’altres.

Es tracta de la primera edició d’aquests premis, que volen reconèixer i pal·liar les despeses econòmiques que han d’assumir alguns dels/les esportistes més destacats/des del municipi.

Darrera actualització: 21.05.2021 | 10:27