Montbui va organitzar la "Setmana de les Arts"

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 00:00

Durant la setmana passada els alumnes dels centres educatius de Montbui van participar a la “3a Setmana de les Arts”, que es va dur a terme a la Sala Auditori de Mont-Àgora.

Dilluns passat van començar les activitats, amb un concert d’orquestra a càrrec dels alumnes de segon de les escoles del municipi. L’endemà dimarts va tenir lloc una mostra d’”Art a l’institut”, a càrrec d’alumnes de sisè de les escoles de Montbui i també de segon d’ESO de l’Institut Montbui. I el dimecres 5 de juny es va fer una Matinal de Teatre a càrrec dels alumnes de cinquè curs de les escoles Antoni Gaudí, García Lorca i escola Montbou. També el mateix dimecres, però a la tarda, es va realitzar l’espectacle “Xefs” per als alumnes de P3, P4 i P5 de les escoles montbuienques i també per als de les Llars d’Infants. El dijous 6 de juny, en tres sessions, es va realitzar l’activitat “L’Institut fa teatre”, amb diferents representacions per a alumnes i les famílies. I el divendres va cloure la “Setmana de les Arts” amb la tradicional cantata “El follet valent”, a càrrec dels alumnes de quart de Primària de les escoles Garcia Lorca i Antoni Gaudí i dels de sisè de l’Escola Montbou.

La Setmana de les Arts va comptar amb l’organització de les escoles de Montbui Garcia Lorca, Antoni Gaudí i Montbou, també l’Institut Montbui, les Llars d’Infants Municipals, i compta alhora amb la col·laboració de les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament montbuienc.

Darrera actualització: 14.06.2019 | 13:36