Montbui va organitzar la primera festa de la bicicleta nocturna "Innocents sobre rodes"

Dijous, 2 de gener de 2020 a les 00:15

Prop d’un centenar de persones van plantar cara al fred i van prendre part en la I Festa de la Bicicleta Nocturna “Innocents sobre rodes”, celebrada dissabte passat a Montbui, amb l’organització de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. L’activitat va incloure una passejada nocturna en bicicleta pels carrers principals del municipi. Amb sortida puntual a dos quarts de sis de la tarda, des del Boulevard, els ciclistes, equipats amb casc i llum obligatòriament, van recórrer tot el tram de Boulevard fins la rotonda de l’olivera, a continuació van anar fins al Passeig Espanya, van girar a l’esquerra cap el carrer de La Mercè (el van fer sencer), van tornar a girar cap al carrer del Pont, i van fer tornar al punt de sortida ubicat davant l’Ajuntament.

Una vintena de voluntaris i voluntàries van fer possible l’activitat, així com va ser decisiva la col·laboració de la Policia Local en el desenvolupament de la mateixa.

Una vegada finalitzada la marxa lúdica, els participants van poder prendre una xocolatada amb melindros, preparada al CCC La Vinícola per diferents voluntaris i voluntàries de l’entitat Artesanas de Corazón. Tot seguit es va dur a terme una exhibició de “zumba” a càrrec d’Iveth Camus i va cloure l’activitat amb el lliurament de premis i amb un sorteig de vals de compra de material esportiu i també de bicicletes. La regidora d’Esports de l’Ajuntament montbuienc Isabel Guerrero va ser l’encarregada de realitzar el lliurament de guardons.

Darrera actualització: 02.01.2020 | 14:21

Imatges

Premis Innocents sobre rodes