Montbui celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física el proper 11 d'abril

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 00:00

El dijous 11 d’abril Montbui celebrarà diferents activitats per conmemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física. Aquest any el lema d’aquesta jornada és “Activa la vida, millora la vida”.Des del CAP de Santa Margarida de Montbui i juntament amb la participació de l’Ajuntament  montbuienc s’ha posat en marxa el programa “ No et deixi’s anar. Mou-te”. L’objectiu és la promoció de l’activitat física mitjançant la tècnica oriental del txi-kung. El txi-kung forma part de la medicina tradicional xinesa egons la qual la malaltia sorgeix d'un desequilibri entre el yin i el yang o sigui, del flux de l'energia vital en l'ésser humà.

Les activitats previstes per conmemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física es realitzaran el dijous 11 d’abril i començaran a les 9 del matí, amb l’inici d’una caminada popular, que tindrà com a punt de sortida el CAP de Montbui. Tot seguit els participants a la Caminada prendran part en una sessió de txi-kung i a continuación gaudiran d’un esmorzar saludable, al pavelló de Can Passanals.

D'altra banda, l'Espai de Salut i Esport Mont-aQua organitza aquest divendres 5 d'abril una jornada de portes obertes en commemoració d'aquesta jornada.

Darrera actualització: 05.04.2019 | 10:17