Mont-aQua té la primera piscina pública amb cloració salina de la comarca de l'Anoia

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

Des de fa uns dies, l’Espai de Salut i Esport Mont-aQua pot presumir de comptar amb la primera piscina pública amb cloració salina de la comarca de l’Anoia. Es tracta d’un sistema que permet mantenir en tot moment l’aigua de la piscina en les millors condicions, neta i transparent. Aquest tractament es realitza a través d’un aparell automàtic vinculat al sistema de filtració, que permet que l’aigua estigui en les millors condicions per al bany de forma permanent.

Com explica el regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Montbui Josep Palacios “en el procés per millorar la qualitat de banys dels usuaris de Mont-aQua vam entendre que la cloració salina ens permetria una millora molt important de la qualitat de l’aigua. Sempre hem treballat perquè a Mont-aQua hi hagi serveis de qualitat, i res millor que la darrera tecnologia en filtració de partícules per garantir les millors condicions d’utilització dels diferents serveis aquàtics del centre”.

Cal recordar que l’Espai de Salut i Esports Mont-aQua, inaugurat l’any 2009, compta amb una piscina coberta de caire terapèutic, zones d’aigua termal i nombrosos espais i sales per retre culte al cos.

Darrera actualització: 15.03.2019 | 13:39