Mont-Àgora va bategar amb la millor cultura per a grans i petits en un cap de setmana ple d'intensitat

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 00:45

Mont-Àgora va vibrar tant dissabte com diumenge passat amb dos dies on la música i la millor animació infantil van ser protagonistes. Tant el recital musical “Radio Remember’s” com la doble actuació d’animació de “El pot petit” van respondre a les expectatives, omplint l’aforament permès de l’equipament cultural i demostrant, un cop més, les ganes de poder gaudir amb espectacles festius i culturals per part de la ciutadania.

Dissabte, més de 250 persones van recordar els millors èxits dels 70’s, 80’s, i 90’s, en una sessió plena de música i animació, conduïda per Javi Mancebo, però on no van faltar algunes de les grans veus anoienques d’avui i de sempre, com ara Sheila Grados o Laia Esquinas, entre d’altres. El festival musical va realitzar-se seguint tot els protocols contra la covid-19: control de temperatura, utilització obligatòria de mascareta, aforament reduït al 70 per cent, seients preassignats i declaració autoresponsable signada per cadascun dels assistents.

L’endemà diumenge, en doble sessió, i amb entrades exhaurides, es va realitzar una doble sessió de l’espectacle infantil “Les aventures del lleó vergonyós”, a càrrec de la companyia “El pot petit”. Aquest grup és, cada cop més, referent de l’animació a Catalunya, i ho van tornar a demostrar a Montbui amb un espectacle que va emocionar els més petits i que van seguir també els més grans.

Les propostes del cicle cultural “Comença l’Espectacle” s’han dut a terme durant els darrers dos mesos. Han estat organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa, i la col·laboració de Mont-Àgora i la Diputació de Barcelona.

Monòleg: “Vaig sobreviure a l’EGB”, amb Jordi Merca, el divendres 18

El proper divendres 18 de juny, a partir de les 11 de la nit, tindrà lloc a Mont-Àgora l’espectacle de monòlegs “Jo vaig sobreviure a l’EGB”, a càrrec de l’humorista i monoleguista Jordi Merca. L’espectacle té un preu de 5 euros. Ja es poden adquirir les entrades a www.reservaentradas.com.

L’activitat és organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Mont-Àgora, DiverEvent i ArcMultimèdia. Com explica el mateix Jordi Merca “un monòleg perfecte si vas patir l’època post-Naranjito i pre-Cobi”. Es durà a terme l’activitat respectant els protocols sanitaris i d’aforament corresponent a les activitats culturals.

El proper dimarts, al Docs del Mes: “Dani Karavan”

Aquest dimarts 15 de juny, dintre del cicle documental “Docs del Mes” tindrà lloc a la sala petita Mont-Àgora la projecció de “Dani Karavan”, un viatge fascinant per la vida d’un artista irreverent i carismàtic, reconegut arreu del món per transformar l’espai públic amb instal·lacions monumentals. El documental es centra en analitzar la seva important figura des de diferents àmbits: art, cultura, medi ambient i polític.

L’entrada a la projecció és gratuïta, començarà a les 7 de la tarda, i, com és habitual en les projeccions de Docs del Mes en acabar es realitzarà un petit col·loqui entre els assistents.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 18:35

Imatges

Docs del mes Montbui Dani Karavan