José Francisco Pérez, amb "Draqüa", guanyador del concurs per escollir nova imatgeria festiva

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:30

El passat dimecres va tenir lloc la reunió del jurat encarregat de decidir el disseny guanyador del concurs públic per escollir una nova figura d’imatgeria festiva, promogut per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Es van presentar cinc dissenys, amb figures, entre d’altres, com ara bous i dracs de diferents estils i dissenys. Cal remarcar l’excel·lent nivell mostrat per tots els autors i autores que van presentar unes propostes molt treballades i que van dificultar notablement l’elecció de la figura guanyadora, que va ser finalment “Draqüa”, de José Francisco Pérez, guanyador d’un premi de 300 euros. L’autor es va inspirar ens els fóssils d’espècies aquàtiques, del període en què la Conca d’Òdena era un mar amb un ecosistema ric en biodiversitat.

El disseny guanyador serà construït i es convertirà en un nou element de la imatgeria festiva del municipi. Tenint en compte la complexitat de la proposta, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es reserva el dret de realitzar les modificacions pertinents al disseny guanyador per tal de poder dur a terme la seva construcció.

Darrera actualització: 03.06.2021 | 14:24