Inama aposta pel projecte de crowdfunding "Art per créixer en valors"

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 00:05

L’associació cívico-cultural INAMA presenta el projecte “Art per créixer en valors”, un nou i innovador projecte d’art al territori, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Aquest projecte de crowdfunding està obert a la participació comunitària i ciutadana mitjançant la plataforma Kunectors.

L’Associació INAMA porta 23 anys treballant fent suports a les famílies, infants i persones de Santa Margarida de Montbui. Tenint en compte les necessitats actuals, l’entitat requereix trobar aliances, suports i donatius per poder adequar els seus serveis a les necessitats de l’entorn.

Amb aquesta nova proposta que fa l’Associació INAMA es vol generar un espai educatiu amb professionals especialistes on tothom pugui compartir i sigui possible la trobada intergeneracional i entre famílies.

L’objectiu principal del projecte “ART per créixer en valors” és facilitar un espai on poder-se expressar de manera creativa, deixar anar les angoixes i sentiments vinguts per la situació actual i créixer plegats!

El teatre, la música, la dansa i altres expressions artístiques són activitats que ens curen, equilibren i permeten, gaudir i aprendre generant comunitat inclusiva.

El projecte “ART per créixer en valors” té com a objectius l’educació de qualitat, la reducció de les desigualtats i les aliances per assolir els objectius.

INAMA i Kunectors conviden a tothom a conèixer i a participar en aquest crowdfunding, en la mesura que pugueu, per tal de fer-lo convertir en realitat. Podeu ser part activa del projecte fent donatius, compartint la informació amb qui ho pugui fer o posant-vos en contacte per voluntariat artístic.

Podeu trobar més informació al link : https://kunectors.com/donations/art-i-valors/

Darrera actualització: 29.03.2021 | 09:35