Històrica 9a Trobada de clàssics de Montbui, amb rècord absolut de participació (87 vehicles)

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 00:15

No hi ha dubte que els vehicles clàssics estan de moda. I tampoc hi ha dubte que diumenge passat molts dels propietaris i propietàries d'aquests vehicles d'arreu de Catalunya i fins i tot d'Osca van voler aplegar-se a Santa Margarida de Montbui en una 9a Trobada que va superar totes les previsions organitzatives i que va portar fins el municipi montbuienc fins a 87 vehicles. L'anterior rècord de participació datava d'una de les primeres edicions i estava en 70 participants. La capacitat organitzativa es va posar a prova, solventant-se de la millor manera, amb un lateral de la carretera de Valls ple de gom a gom de vehicles clàssics.

El magnífic ambient i la germanor va presidir tota la matinal, que va culminar amb un circuit de tots els vehicles per la zona sud de l'Anoia. Cal destacar que a Montbui es van poder veure cotxes i motos clàssiques de tota mena, i diferents especialistes i mitjans especialitzats van donar cobertura informativa a un certamen que va donar un salt de qualitat considerable.

Cal remarcar que durant la matinal es va habilitar una zona amb activitats paral·leles com ara inflables i també un circuit d'educació viària per als més menuts. Durant la matinal, la Unió d'Establiments de Montbui va ubicar-hi una carpa on els veïns i veïnes del municipi van poder dipositar les seves butlletes de cara al sorteig de tres vals de compra que es farà durant els propers dies.

L’activitat es va realitzar de forma adaptada a les restriccions sanitàries per la covid-19, va estar organitzada des del Departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament montbuienc. i va finalitzar amb el lliurament de diplomes als participants.

Val a dir que l'organització de la prova i les activitats paral·leles van comportar diferents talls de trànsit i prohibició d'estacionament entre l'entrada per la carretera de Valls i el Bou, així com també alteracions en el servei d'autobus durant el diumenge al matí i migdia.

Darrera actualització: 21.05.2021 | 10:20

Imatges

Trobada de cotxes motos clàssics Montbui 2021 Trobada de cotxes motos clàssics Montbui 2021