Gairebé un miler d'infants van portar la carta amb els seus desitjos al patge Hammend, a Mont-Àgora

Dijous, 2 de gener de 2020 a les 00:05

Diumenge passat va tenir lloc una de les activitats més participades del calendari festiu nadalenc a Montbui: el tradicional lliurament de la carta al Patge Hammend. Enguany un miler d’infants del municipi, amb les seves famílies (en total prop de 3.000 persones), van passar per Mont-Àgora on els esperaven moltes sorpreses i una festa completament renovada. A part de poder fotografiar-se amb el Patge Reial i de lliurar la carta amb els desitjos i joguines que esperen rebre (en una sala gran de Mont-Àgora habilitada a tal efecte), els infants i les seves famílies van poder completar un circuit que va fer les delícies de grans i petits, aprofitant els espais decorats de Nadalàgora, un autèntic món de fantasia i il·lusió.

Es van formar llargues cues durant més de tres hores per tal de poder accedir al recinte, però els assistents van valorar de forma molt positiva les novetats. El patge Hammend, amb la resta d’emissaris reials, van rebre les cartes carregades de desitjos i de regals demanats pels més menuts. La jornada es va desenvolupar sense cap incidència durant més de quatre hores i amb un gran ambient festiu, sota l’organització de la Comissió de Reis Nucli Urbà.

Paral·lelament, a l’Ateneu Cultural i Recreatiu es va dur a terme també el lliurament de la carta al Patge Reial, una activitat organitzada per la Comissió de Reis Nucli Antic.

 

Darrera actualització: 02.01.2020 | 14:12

Imatges

Recollida de cartes patge Hammend