Els Reis d'Orient deixen empremta i molts regals, a la nit més màgica de l'any

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 00:00

Diumenge al vespre va tenir lloc l’ arribada en globus i la cavalcada dels Reis d’Orient, que van deixar joguines i molta il·lusió durant el seu pas per Montbui. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en aquesta ocasió fins al Passeig Catalunya, en una nova ubicació oberta, al costat de l’amfiteatre d’aquest espai, un fet que va permetre apropar Ses Majestats a la ciutadania. Com sempre, l’arribada en globus va ser espectacular, amb una música melòdica que va acompanyar l’aterratge dels Reis de la Il·lusió. Més de 3.000 persones van veure l’arribada de Ses Majestats, que van ser rebudes per les autoritats montbuienques encapçalades per l’Alcalde Jesús Miguel Juárez.

 

L’Alcalde va rebre Ses Majestats, va desitjar que “2020 ens porti a tots els montbuiencs i montbuienques el compliment dels nostres desitjos” i va donar pas a quatre infants montbuiencs, en representació de les escoles Garcia Lorca i Antoni Gaudí, que van ser els protagonistes de l’acte, amb la lectura d’unes breus cartes plenes de desitjos.

 

Els infants van recordar a Ses Majestats que “ens agrada que vingueu a Montbui amb globus i carrosses i que ens porteu regals. Ens agrada que porteu la felicitat al nostre poble”.  Els infants també van aprofitar per demanar als Reis de l’Orient “poder tenir tenir més parcs i zones verdes, més elements de jocs als parcs. Volem un poble net, amb menys plàstics i amb més reciclatge” i van recordar que el més important “és aconseguir més pau, amor i llibertat al món”.

 

El Rei Baltasar va tancar aquest acte recordant que “hem fet un llarg camí des de l’Orient, fet pel qual hem vist molts conflictes arreu del món que no ens han agradat. Hem de ser més solidaris amb les persones que més ho necessiten i hem de cuidar molt més el nostre planeta”. Durant el seu discurs, també va desitjar que “el 2020 porti feina per a tothom, més educació, més valors i més respecte a les persones”.

 

Un cop finalitzats els parlaments va donar inici la Cavalcada, que enguany va començar des de la cruïlla del carrer La Mercè amb el carrer del Pont. Les carrosses van anar precedides d’una comitiva motoritzada i van enfilar el carrer del Pont, tot el Boulevard amb centenars de persones a banda i banda de les voreres, tot el tram de carretera de Valls fins la rotonda de l’Olivera i la finalització de la cavalcada al Passeig Espanya de Vista Alegre.  

 

Un cop finalitzada la cavalcada, els patges reials es van distribuir per portar les joguines i regals als infants i a les llars de Montbui, una operació que, com cada any, va realitzar-se de forma continuada fins pràcticament la matinada.

Darrera actualització: 10.01.2020 | 08:40

Imatges

Reis de l'Orient a Montbui Reis de l'Orient a Montbui