El diumenge 2 de maig, 9a Concentració de clàssics de Montbui, adaptada a les restriccions per la Covid-19

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:15

La situació de pandèmia de covid-19 no fa possible enguany que es realitzi específicament, i com a tal, la Fira de Maig de Montbui, però sí que es durà a terme una de les seves activitats emblemàtiques i ja tradicionals: la concentració de cotxes i motos clàssiques de Montbui.

Serà el diumenge 2 de maig, en horari matinal, i tornarà a aplegar a bona part dels propietaris i propietàries dels vehicles clàssics de la Catalunya Central.

Com és costum, es preveu la realització de la concentració dels participants, i es preveu adaptar la prova a les restriccions sanitàries per la covid-19 que puguin estar en vigor a la data de celebració de la concentració.

L’activitat estarà organitzada des del Departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament montbuienc, i es preveu que es realitzin activitats paral·leles pels assistents.

Des de l’organització s’informa als interessats/des a través d’un perfil propi de Facebook, també a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i, d’igual manera, a través del correu electrònic d’inscripció montbui.cotxes@hotmail.com o bé al telèfon 93 803 47 35.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 10:23