Dispositiu de control policial pel pas de la Volcat, amb especial incidència aquest dissabte, a Montbui

Dimecres, 31 de març de 2021 a les 00:45

Entre els dies 1 i 4 d’abril tindrà lloc una nova edició de la VolCAT en bicicleta tot terreny (BTT), la qual passarà per Montbui durant les diferents etapes, amb important afectació en els camins rurals.

Els dies 1 i 4 no hi haurà afectació al trànsit urbà, però el dissabte 3 els participants passaran de tornada pel camí de la Font del Llop, arribant des del camí de Can Rafeques, incorporant-se al carril bici i creuant la Carretera de Valls pel pont petit en dirección a la Font Trobada. S’estima que uns 800 participants prendran part en aquesta prova. L’horari de major afectació s’estima que serà entre dos quarts de 12 del migdia i dos quarts de 4 de la tarda.

Per respondre davant aquesta complexitat logística, des de la Policia Local de Montbui es posarà un agent de reforç i una patrulla operativa a la zona de la Carretera de Valls-pont petit-perllongació del carrer Sant Francesc, per preveure el pas de corredors en grup per aquest punt.

També es preveu la colocació de tres voluntaris: un al carril bici a l’alçada de Can Rafeques, un altre al final del carrer Sant Francesc i un tercer a la cruïlla del carrer Can Passanals amb el camí de la Font Trobada per tal de regular els accessos i donar les indicacions pertinents als possibles vianants que transiten per la zona habitualment.

Darrera actualització: 31.03.2021 | 11:15