Continuen les activitats del "Fem Més Escola"

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

Aquest proper diumenge Montbui celebrarà una nova edició de la “Festa de l’Escola Pública”, dins el projecte educatiu “Fem Més Escola”. Es tracta d’una de les activitats més destacades d’aquesta edició i té com a objectiu ser el punt de trobada de tota la comunitat educativa de Montbui, en defensa d’una educació pública i de qualitat. A la vegada, és una activitat on els centres educatius poden donar a conèixer a la ciutadania algunes de les seves propostes i projectes educatius, just en el període previ a la preinscripció.

La Festa de l’Escola Pública es durà a terme a la Plaça de l’Ajuntament entre les 11 i les 13 hores. Durant tot el matí s’organitzaran diferents activitats, com ara un concert de violins i violoncels a càrrec dels alumnes de segon de Primària de les escoles de Montbui. També hi haurà una activitat de “Jocs Gegants”, a càrrec de la companyia Ratataplam, i la cloenda anirà a càrrec de la coral de l’Institut Montbui que oferirà un concert als assistents.

I dimecres que ve, en el marc del “Fem Més Escola”, s’organitzarà la tercera Gala d’Homenatge a la Comunitat Educativa. La sala petita de Mont-Àgora acollirà una cerimònia on es posarà en valor la tasca que realitzen diàriament els professionals de l’educació al municipi. D’igual manera, es retrà homenatge a aquells educadors, mestres i professors que van deixar empremta a Montbui, just en el moment de la seva jubilació. I, aquest any també es commemorarà el 50è aniversari de l’escola García Lorca. Un any més l’animació musical d’aquesta activitat anirà a càrrec del grup musical “The Curlies”  

 

Activitats realitzades

Durant aquests primers dies s’han dut a terme diferents propostes dintre del “Fem Més Escola”. D’una banda, aquest passat dilluns va tenir lloc a la Llar d’Infants Santa Anna l’activitat “Jocs de Falda”, a càrrec de Maria Rosa Corral.

L’endemà dimarts dia 12 l’Institut Montbui va acollir una jornada de portes obertes per als alumnes de sisè de les escoles i també per a les seves famílies.

Aquest dimecres al matí els alumnes de la Llar d’Infants “Santa Anna” van anar a “descobrir” l’escola Garcia Lorca en una matinal ja tradicional dins el “Fem Més Escola”. El proper dia 22 seran els alumnes de la Llar d’Infants “L’Estel” els que visitin l’escola Antoni Gaudí.

 

La setmana que ve: Portes obertes a les escoles, i més activitats

A més de la Gala de la Comunitat Educativa del proper dimecres 20 de març, el programa “Fem Més Escola” ve farcit d’activitats per als propers dies.

El dilluns dia 18 de març, entre les tres i les cinc de la tarda, tindrà lloc una “Jornada de portes obertes a l’escola García Lorca”. Cal destacar que les famílies de nova matrícula podran demanar hora a partir del dia 19 de març per visitar l’escola i parlar amb la direcció trucant al telèfon 93 803 34 77.

Durant la setmana que ve l’escola Antoni Gaudí acollirà dues exposicions: d’una banda “Leprechaun d’escola” i de l’altra “Al Gaudí fem art”. En tots dos casos les obres de les exposicions es podran veure a la Biblioteca del centre.

El dimarts 19 de març a les 9 del matí tindrà lloc a l’escola Antoni Gaudí un taller de música adreçat a pares, mares, nens i nenes de P-3. L’activitat anirà a càrrec de Glòria Tomàs, qui repetirà aquest taller el mateix dimarts a les tres de la tarda a l’escola Montbou i també el dijous 21 de març, a les nou del matí, a l’escola García Lorca.

També el mateix dimarts 19 de març tindrà lloc la primera sessió del taller “Creart, làmpada LED amb la teva inicial” a la Biblioteca Mont-Àgora, activitat que es durà a terme entre les cinc i les set de la tarda.

El proper dimecres 20 de març començarà l’activitat-taller “Com explicar contes”, a càrrec de Mònica Torra. A les 12 del migdia conduirà aquesta activitat a l’escola Garcia Lorca. L’endemà dijous 21 serà el torn de les escoles Antoni Gaudí (9 del matí) i Montbou (15 hores). Aquesta activitat anirà adreçada a pares, mares, nens i nenes de P4 de les escoles de Montbui.

I el dijous 21 tindrà lloc també el Taller de Música adreçat a pares, mares, nens i nenes de les Llars d’Infants. L’activitat anirà a càrrec de Glòria Tomàs. De 4 a 5 de la tarda (Llar Santa Anna) i de dos quarts de sis a dos quarts de set (Llar d’Infants L’Estel).

Cal destacar que s'ha editat un espot de promoció dels centres educatius públics de Montbui, el qual podreu veure a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 15.03.2019 | 14:22