Continua la implementació del pla de millora d'espais públics

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 00:00

Continuen les tasques d'implementació del Pla de Millora d'Espais Públics.

Actualment s’està treballant per millorar diferents espais públics. D’una banda al parc dela Plaça Picasso s’estan duent a terme tasques de reposició de mobiliari urbà, com ara les dues cistelles de bàsquet. També es posarà un nou un element de joc infantil i s’estan canviant aquells elements de mobiliari malmesos (com ara bancs i papereres).

Precisament la pintura de bancs i elements de mobiliari és una de les tasques prioritàries actualment i es calcula que un centenar d’aquests elements seran pintats durant els propers dies.

Al cementiri municipal es farà properament l’ampliació de 60 nínxols i 24 columbaris. Es tracta d’uns treballs que permetran ampliar aquest espai i, més endavant, aconseguir també millorar-ne la seva il·luminació.

Durant les properes setmanes també es duran a terme diferents actuacions per incorporar nous elements urbans com ara una petita pèrgola que s’ubicarà a l’exterior de l’escola Antoni Gaudí, a la zona on esperen els pares i mares quan porten o recullen els infants al centre.

Paral·lelament, s’està treballant tècnicament per fer el projecte d’il·luminació del camí dels Horts. També al Nucli Antic es duran a terme tasques de formigoneig al carrer Pedret.

 

La importància d’haver doblat la freqüència del servei de recollida de voluminosos

Des de l’Ajuntament de Montbui es valora de forma molt positiva el fet d’haver doblat la freqüència del servei de recollida de voluminosos (mobles vells, electrodomèstics, aparells varis…), la qual fins ara es realitzava només els darrers divendres de cada mes. Des de fa unes setmanes aquesta recollida es farà el segon i el quart divendres de cada mes, havent millorat de forma molt notable el manteniment a molts carrers per aquest fet.

D’altra banda, cal destacar també que s’ha doblat la freqüència de recollida d’envasos de plàstic pel que fa a la recollida selectiva, un fet que també ha comportat una millora evident en l’estat dels espais de dipòsit de residus.

Darrera actualització: 01.03.2019 | 11:41

Imatges

Ampliació de nínxols i columbaris al cementiri municipal